Barcelona

www.citytrip-naar-barcelona.be

Het zachte en zonnige klimaat maakt het bovendien tot een perfecte citytripbestemming om ook buiten het hoogseizoen in te plannen. Boek dus snel je citytrip naar Barcelona. Een vlucht naar Barcelona aan de beste prijs is een begin, nu nog een hotel, B&B in Barcelona vinden. Ontdek het ruime aanbod aan goedkope hotels in Barcelona!

Op zoek naar goedkope vliegtickets? Wij zijn er voor u! Bekijk hieronder en boek uw voordeligste vliegtuigticket. Thuis, op restaurant of op het werk? De websites zijn gebruiksvriendelijk op PC, tablet én smartphone. Zo boek je jouw vliegtickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Veel succes met het zoekproces en vind het ticket dat het best aansluit bij jouw wensen.

De Spaanse keuken is net zo divers als de Spaanse culturen en klimaten. Typische Spaanse producten zijn de vele wijnen en cava’s, talloze worsten, talloze kazen, peulvruchten, rijst, mediterraanse groenten en veel verschillende zoetigheden. De bekendste gerechten zijn de Spaanse tortilla, churros, paella, gazpacho, stoofpotten (cocidos) en calamares a la romana (gefrituurde inktvis). Eveneens bekend zijn de tapas, die zowel ’s middags als ’s avonds kunnen worden gegeten. Typisch Spaanse drankjes, die met name in de zomer worden gedronken, zijn sangria, horchata en clara (bier gemengd met licht zoete frisdrank).

Meer informatie kan je terugvinden op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.