Londen

www.citytrip-naar-londen.be

Het mooi Londen is een perfecte citytripbestemming om ook buiten het hoogseizoen in te plannen. Boek dus snel je citytrip naar Londen. Een vlucht naar Londen aan de beste prijs is een begin, nu nog een hotel, B&B vinden. Ontdek het ruime aanbod aan goedkope hotels in Londen!

Op zoek naar goedkope vlieg- boottickets? Wij zijn er voor u! Bekijk hieronder en boek uw voordeligste ticket. Thuis, op restaurant of op het werk? De websites zijn gebruiksvriendelijk op PC, tablet én smartphone. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Veel succes met het zoekproces en vind het ticket dat het best aansluit bij jouw wensen.

Londen kent een grote verscheidenheid aan restaurants als gevolg van de multi-etnische bevolking. Met name de wijken Soho en Chinatown zijn hierom bekend, maar ook de duurdere internationale keuken is over geheel centraal Londen verspreid. Vele gespecialiseerde toko’s maar ook de grote warenhuizen verkopen van oorsprong uitheemse producten. Bekende koks als Gordon Ramsay en Jamie Oliver hebben meerdere restaurants in de stad. De Engelse pub is ook in Londen rijk vertegenwoordigd. Naast typisch Engelse biersoorten, zoals ale, wordt hier ook het populaire, van het vasteland afkomstige lager geschonken. In veel pubs wordt ook eten verkocht. Vaak worden hier typisch Engelse gerechten als fish and chips, black pudding, pie and mash en bangers and mash geserveerd.

Meer informatie kan je terugvinden op de website.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.